در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
مادر من از طریق بیمه تامین اجتماعی مستمری بازمانده پدرم رو به مبلغ ۸۰۰هزار تومان دریافت میکنند تا ۵سال گذشته به طور همزمان حقوق مستمری پدرشان را که کارمند بانک بودند هم دریافت میکردند که با اختلاف زیاد بیشتر از مستمری تامین اجتماعی بود اما قطع شد میخواستم بدونم امکانش هست به طریقی دوباره حقوق پدرشون وصل بشه و تامین اجتماعی حذف بشه؟همونطور که اطلاع دارید ۸۰۰هزار تومان خیلی کمتر از حداقل دستمزد است و مادرم با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکنند

ممنون میشم پاسخ بدید
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
طبق قانون تامین اجتماعی اگر حقوق همسر کمتر از حداقل دستمزد باشد و زن شرایط برقراری حقوق پدر که بیشتر است را هم داشته باشد میتواند از دیگری انصراف داده و مستمری پدر را دریافت کند.