در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
باتشکراز جناب داداشی.

دیده شد در رای اولیه ( بدوی ) پزشک قانونی خونریزی از بینی و پارگی گونه همراه خونریزی که به استخوان نرسید ولی پوست گونه را پاره کرده

بنظرشما اعتراض کردن ارزش دوندگیش و پزشک قانونی را دارد ؟ حدود مبلغ ریالی یا درصد دیه یا ارش احتمالیش را میفرمایید تا سبک وسنگین کنم

مرسی ازشما
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام جراحات وارده به صورت طبق شرح و نرخ دیه در سال 97 به حضرتعالی اعلام می گردد: متلاحمه : جراحتی است که موجب بریدگی عمیق گوشت شود لکن به پوست نازک روی استخوان نرسد که دیه آن سه شتر به مبلغ 69.300.000 ریال . سمحاق : جراحتی است که از گوشت بگذرد و به پوست نازک روی استخوان برسد که دیه آن 4 شتر ابه مبلغ 92.400.000 ریال، موضحه : جراحتی است از گوشت بگذرد و پوست نازک روی استخوان را کنار زده و استخوان را آشکار کند که دیه آن 5 شتر به مبلغ 115.500.000 ریال