در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
  1. آیا برای صدمه ای که ارش تعیین شده دیه جداگانه نباید تعیین شود ؟ و یا بالعکس وقتی برای صدمه ای دیه تعیین نمودند با وجود داشتن ارش  نباید جدا از دیه ، ارش هم به مقدار مشخص تعیین شود؟
  2. شکستگی قاعده استخوان جمجه هاشمه است ، دیه یا ارش به آن تعلق نمیگیرد.
  3. آسیب عصبی وعضلانی درچشم ( بزبان ساده چپ شده ) ایجادشده وارش آن ۳درصد دیه کامل درنظرگرفتند درست است ؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام در قانون مجزات اسلامی برای بعضی از اعضای بدن و بعضی از انواع جراحات دیه تعیین شده است و برای مواردی که دیه مقرر تعیین نشده است پزشمی قانونی ارش در نظر خواهد گرفت . در بند دوم سوال شما میزان جراحت وارده را مشخص نموده است که درج شده هاشمه که دیه آن 10درصد است و در بند سوم چون در قانون مجازات اسلامی برای چپ شدن چشم دیه تعیین نشده است پزشکی قانونی به میزان انحراف بوجود آمده ارش تعیین نموده است .