در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
مدقیقا شکستگی جمجمه داشتم و بعد خونریزی مغزی هاشمه . اما پزشکی قانونی ده درصد برای شکستگی جمجمه زده و ۳ درصد آرش بابت صدمه مغزی . آیا بازم ثلث دیه کامل بابت ضربه مغزی شامل اینجانب نمیشود؟ اگر میشود چگونه حقم بگیرم از چه راهی؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام در صورتی که جراحت وارده مأمومه باشد یعنی جراحتی که به کیسه مغز برسد ، دیه آن ثلث دیه کامل (یک سوم دیه کامل ) و یا 33 شتر می باشد .و شما می توانید جهت اعتراض به مرجع قضایی که پرونده شما درآن درحال رسیدگیست مراجعه کرده و طی درخواستی به نظریه پزشکی قانونی اعرتاض و درخواست معاینه مجدد نمایید.