در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من ضربه مغزی edh و جراحات سر شدم . پزشکی قانونی قسمت ضربه مغزی نوشته تجمع خون در ناحیه گیجگاه سمت چپ بعد نوشته ۳ درصد آرش . مگر ضربه مغزی هاشمه ثلث دیه کامل نیست پس چرا شرکت بیمه همین ۳ درصد پرداخت میکند .

لطفا توضیح دهید متشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام، هاشمه عملی که استخوان را بشکند اگرچه جراحتی را تولید نکرده باشد که دیه آن 10 شتر است، سوال اینجاست که اگر شما دچار شکستگی استخوان سر شده اید یا خیر  ؟ اگر دچار شکستگی نشده اید نظر بیمه درست است .