در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده27تیر 97تصادف کردم طبق کروکی افسر پلیس راننده ماشین مقصر اعلام شد. رای دادگاه در تاریخ 25  بهمن 97 به شرح زیر صادر شد

  1. دو درصد دیه کامل بابت جراحت بخیه شده دامیه خلف آهیانه راست
  2.  سه هزارم دیه کامل بابت سیاه شدگی شانه راست
  3. ارش به میزان نیم درصد دیه کامل بابت بابت ساییدگی حارصه شانه چپ
  4. نيم درصد دیه کامل بابت ساییدگی حارصه ساعد دست چپ
  5. یک و نیم درصد دیه کامل بابت جراحت بخیه شده متلاحمه قسمت فوقانی ساق پای راست
  6. یک و نیم هزارم دیه کامل بابت کبودی ران چپ
  7. چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل بابت شکستگی قسمت میانی ران چپ که به طور مطلوب التیام پیدا کرده است
  8. ارش به میزان 3درصد دیه کامل بابت اسیب نسوج نرم ران چپ
  9. ارش به میزان دو درصد دیه کامل بابت آسیب نسوج نرم شانه راست

لازم به ذکر است به علت غیابی بودن حکم 40 روز فرصت تجدید نظر  اعلام شد و بعد از پایان فرصت واخواهی بیمه بعد از دهم اسفند نامه نگاری را موکول به سال 98 کرد

خواهشمندم دیه اینجانب را محاسبه کنید و مبنای محاسبه ؛ مبلغ دیه ی سال 97 هست یا 98 با تشکر

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی در سال جدید

مجموع دیات 9 بندی که ذکر کردید معادل 17/95 درصد دیه کامل خواهد بود که اگر شما پرونده را تکمیل کردید ولی شرکت بیمه پرداخت رو به سال جدید موکول نموده پس باید مبنای پرداخت دیه سال 98 باشد .

مبلغ دیه بنرخ سال 98 معادل 484/650/000 ریال خواهد بود.