در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام

  • من از سال 1/5/86 تاکنون در شرکت فنی مهندسی دانش بنیان در حال کار هستم.
  • از 1/11/87 بیمه برام رد شده و البته 5 ماه در 89 نشده.
  • تا سال 90 به طور رسمی قرارداد نداشتیم و حقوق و عیدی و سنوات دریافت نکردم. (فقط چند دفعه مبالغ جزئی در حد کرایه ماشین)
  • سال 89 حدود دو ملیون سهام به عنوان معوقات دادن. البته بدون قید ریز جزئیات حق و حقوق.
  • از 90 تا 94 هم قراردادهایی بدون عیدی و سنوات امضا شده که حقوق و دادن اما عیدی و سنوات ندادن. (من رسید دریافت این حقوق هارو امضا کردم ولی تسویه سالانه امضا نکردم.)
  • 95 قرارداد کتبی نبود اما شفاها عیدی و روی حقوق دادن. (بعد از این سالها همکاران زیادی شکایت کردن)
  • 96 قرداد موقت سالانه نوشتیم . در این قراداد بند هفتی وجود داره که علی الحساب عیدی و سنوات داره. اما خوب مربوط به همین سال قرارداده. کارفرما گفت برای فرار از مالیات این کار و میکنه. (من رسید دریافت حقوق و علی الحساب عیدی سنوات مربوط به قرارداد 96 و امضا کردم اما 97 و نه)

این بند آیا دست من و در پیگیری معوقات عیدی و سنوات گذشته کوتاه نمیکنه. از 86 تا 94. یعنی اون میتونه ادعا کنه گذشته رو در این قراردادها تسویه کرده؟ من چه کارهایی میتونم بکنم برای احقاق حقم.

قرارداد 97 و هنوز امضا نکردم.

1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،به استناد ماده ۸۷ ایین دادرسی کار اثبات پرداخت مطالبات قانونی به عهده کارفرما می باشد ودر صورت شکایت از کارفرما درمراجع حل اختلاف این کارفرمااست که باید با سند ومدرک هیات را متقاعد نماید که مزایای پایان کار شما را شامل حق سنوات خدمت وعیدی وپاداش در وجه شما پرداخت نموده است در غیر اینصورت محکوم خواهد شد