در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود سه سال و نیم در شرکتی برای از ساعت 2تا 8 مشغول به کار بودم و صبح ها هم در شرکت دیگری که هم بیمه بودم و هم کلیه حق و حقوق قانونی رو دریافت میکردم مشغول بودم بابت کار شرکت دوم بعداظهر بر اساس قانون ساعتی اداره کار هر ماه توسط چک شرکا حقوق به من پرداخت میشد و همچنین عیدی هر سالم دو برابرهمون حقوق ماهیانه پرداخت میکردن چون شرکت ثبت شده ای نبود بیمه نکردن البته من بیمه تامین اجتماعی برایکار صبح بودم وکاری نداشتم اما بعد انتقال کارگاه به جای دیگه ای حق سنوات من رو و عیدی 5ماه اکل سالم رو پرداخت نکردن من تا اخر مرداد اونجا بودم حالا من واسه گرفتن حقم چی کار میتونم بکنم ایا زمانش نگذشته

تشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اگر بتوانید کارکرد خود را اثبات کنید می توانید از طریق اداره کار طرح شکایت کنید.