در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام
من یازده سال است در شرکتی مشغول به کار هستم . از سال 86 تا 94 عیدی و سنوات دریافت نکردم. از سال 95 به بعد و بعد از شکایت عده ای از همکاران شرکت با ما قرارداد هایی امضا کرده که هر سال با عنوان قرارداد موقت و سالانه بوده.

در این قرارداد دو بند وجود دارد که در یکی حقوق پایه کارگر هر سال لحاظ شده و در بند دیگر مبلغی به عنوان علی الحساب الحساب و سنوات عنوان شده. شفاها با من مجموع دو بند به عنوان حقوق ماهیانه طی میشد مثلا امسال گفتند حقوق دو و چهار صد.

من سال 97 را امضا نکردم اما سال 96 قرارداردی با این محتوا را امضا کردم. شرکت رسیدی برای تسویه سال 96 داد که آن را هم امضا نکردم.

آیا این محتوای قرار داد، از من امتیاز مطالبه عیدی و سنوات سالهای 86 تا 94 را صلب میکند؟ به عبارتی اون میتونه ادعا کنه روی حقوق دو سال اخیر معوقات من و داده؟ و اگر بتونه من میتونم ادعا کنم بدون هماهنگی با من که این معوقات هست از خودش این کار و کرده؟

قراردادهای ما یکساله است و آیا فقط مربوط به همون سال نمیشه؟ اگر سالهای قبل و بخواد شامل بشه نباید ذکر میکرد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، طبق مفاد قانون کار بخصوص ماده ۲۴ قانون کار ومصوب ۱۳۷۰،۱۲،۶مجلس شورای اسلامی کارفرما مکلف است مطالبات مربوط به حق سنوات خدمت وعیدی وپاداش کارکرد به نسبت کارکرد پرداخت نماید در صورت امتناع کارفرما از پرداخت کارگران می توانند به مراجع حل اختلاف قانون کار مراجعه وبر علیه کار فرما اقامه دعوی نمایند .