در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
ما یک شرکت برنامه نویسی هستیم. از سال 97 همه نیروهامون رو مرخص کردیم و یک نرم افزار حسابداری با کمک 5 نفر تولید کردیم. هر کدوم از ما یک درصد سهام سود توی اون برنامه داریم. قرارداد مشارکتی هم که سهام ها توش هست امضا شده. سوال اولم اینه که اون 5 نفر کارمند ما نیستن، سهامدار شرکتمون هم نیستن و تنها توی اون برنامه سهام دارند. اگر مامور بیمه متوجه این موضوع میشه ؟ آیا قرارداد مشارکت ما کافیه؟
نکته بعدی اینه که با 2 3 نفر از اونها ما پروژه ای قرارداد میخوایم ببندیم که ما پروژه بگیریم و اونا توی خونه انجام بدن . اگر با اینا قرارداد پیمانکاری ببندیم باید سر پرداخت هر قرارداد 16.67 رو پرداخت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

اگرهمه نفرات رو مرخص کردید و ترک کار زدید  الان برای شرکت لیست بیمه رد میکنید؟؟؟مامور بیمه یا بازرس بیمه به نفراتی که در شرکت مشغول به کار هستند توجه میکنه.

اگر باهاشون قرارداد ببندید و مفاصا حساب بیمه بخواهید باید به بیمه معرفی کنید در بیمه دو حالت داره یا قبول میکنند که کار به تنهایی انجام شده و کارمند شما نبودند که حق بیمه صفر خواهد بود

ولی اگر قبول نکنند حق بیمه 16.67 خواهد بود