در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

قراردادی با موضوع خرید اقلام و اجرای کفپوش اپوکسی منعقد کرده ایم در متن قرارداد مبلغ متریال مصرفی از اجرت تفکیک شده و ذکر شده که تنها کسورات قانونی به بخش اجرا تعلق می گیرد  و دو فاکتور صادر شده حال که به بیمه جهت دریافت مفاصا مراجعه کرده ایم ضریب ۷ درصد لحاظ شده . در ضمن کارفرما مجددا به بیمه کتبا  ارقام کارکرد مربوط به متریال و اجرا را به تفکیک اعلام کرده ولی در هیات بدوی مجددا بدهی ما تایید شده...
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

وفق بخشنامه 14 جدید درآمد هرگونه خرید که مشمول کار اضافی گردد مشمول کسر حق بیمه به مبلغ کل خرید و کار اضافی با نرخ 7 درصد به اضافه بیمه بیکاری میباشد لذا با توجه باینکه خرید از شما انجام شده و کاراضافی هم شما انجام داده اید لذا نظر هیات و نحوه محاسبه درست بوده است.