در مفاصا حساب بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

ما کارمند داریم و برای ایشان به صورت ماهانه لیست بیمه رد می کنیم. در قرارداد پیمانکاری مون با شرکتی، درخواست مفاصاحساب از تامین اجتماعی دادیم. می خواستم ببینم طبق چه آیین نامه ای می تونیم درخواست کسر مبلغ حق بیمه اجباری کارمند از مبلغ حق بیمه پیمانکاری برای مفاصاحساب ماده 38 تامین اجتماعی کنیم ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

نیاز به درخواست نمیباشد موقع اخذ مفاصا حساب مبالغ پرداختی بابت حق بیمه کارکنان از مبلغ حق بیمه مفاصا حساب کسر میگردد.