در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

نحوه محاسبه پایه سنوات پرسنل قدیمی حداقلی بگیر شرکت که تا به الان پایه سنوات دریافت نکرده اند؟ آیا با داشتن مثلا 6 سال سابقه ، همان 1700تومان بعنوان پایه سنوات باید به حقوقشان اضافه گردد؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ،پایه سنوات برای کارگرانی قدیمی که حق سنوات خود را دریافت می کنند از سال ۱۳۹۱باید محاسبه شود ونحوه محاسبه ان برمبنای بخشنامهای شورای عالی کار هرساله می باشد