در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من دیروز یک تصادف داشتم که مقصر بودم بعد قرار شد که هماهنگ کنیم با راننده زیان دیده بریم بیمه امروز تماس گرفتم که بیان به فلان مرکز خسارت تا خسارتشونو بگیرن اما زیاندیده میگه اون مرکز خسارت راهش دوره  و شما باید بیاین ب جایی که من میگم سوالم اینه که الان من مقصر باید برم اونجا یا شخص زیاندیده باید بیان به مرکز پرداخت خسارتی ک من میگم ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام ..... موضوعی که مطرح کردید ضوابط قانونی خاصی ندارد و بستگی به شرایط و توافق طرفین دارد بطور مثال در برخی موارد خودروی زیاندیده قابل حرکت نیست و زیاندیده با یدک کش خودرو را جهت بازدید به محل بیمه گر حمل کرده که در اینصورت عقل و انصاف حکم به تمکین مقصر میکند در ضمن قاعدتاً مقصر می بایست جهت جبران قصور مادی و معنوی خود همکاری لازم را با زیاندیده داشته باشد.