در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

اگر یک تصادف هر دو خسارت( مالی و جانی ) رو داشته باشه ، بابت دریافت خسارت و دیه از بیمه ، برای  هر کدام تشکیل پرونده ای مجزا انجام میشود ؟  یا اینکه در صورت تشکیل پرونده  و دریافت خسارت مالی ، دیگر برای دریافت دیه نیازی به تشکیل پرونده در مرکز بیمه نیست؟

در ضمن مقصر یک نفر بوده و سه مجروح داشته و دو ماشین خسارت دیدند

با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... با توجه به موضوع خسارت یک پرونده ی خسارت ثالث مالی و یک پرونده ی خسارت ثالث بدنی از محل اعتبار بیمه نامه مقصر تشکیل خواهد شد.