در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید

بابت جوابی که به سوال قبلیم دادید ممنونم

من 40روز پیش تصادف کردم و

  1. پیشانی و بینی بخیه خورد
  2. همچنین سه جای کبودی روی پیشانی بود
  3.  یکی از دندانهای جلوییم سمت بالا شکست
  4. تاندون انگشت دوم دست چپم  آسیب دید که عمل کردم

الان جواب اولیه پزشکی قانونی اومده که:
جراحت دامیه سمت چپ پیشانی ، بینی
جراحت حارصه سمت پیشانی و پشت دست
جراحت عمیق متلاحمه پشت دست چپ که تحت عمل جراحی ترمیمی قرار گرفته . صدمات فوق بر اثر اصابت جسم سخت ایجاد شده که جواب قطعی آن به دو ماه دیگر موکول میگردد.

اصلا چیزی در مورد دندان و تاندون انگشت ننوشته
به نظر شما اشتباه نکرده؟

خیلی خیلی ممنونم

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... چنانچه این گواهی اولین گواهی بعد از معاینه باشد در خصوص عدم درج شکستگی دندان حق با شماست و میتوانید تقاضای معاینه مجدد و اصلاح داشته باشید. اما در خصوص تاندون دست چپ در بند آخر جراحت عمیق متلاحمه و عمل جراحی قید شده و دو ماه طول درمان نیز جهت بررسی میزان بهبود پس از طول درمان داده شده و صحیح است.