در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

علیرغم ابلاغ صریح حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر خروج قراردادهای پیمانکاری تک نفره از شمول ماده 38 قانون بیمه تامین اجتماعی بخشنامه 11/3 در بخش چهارم بند 3 قرارداد تک نفره را که دارای تبعیت دستوری و اقتصادی است مشمول میداند . اولا آیا این بند مخالف حکم دیوان نیست ؟ ثانیا تبعیت دستوری و اقتصادی به چه معناست؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

اثبات انجام کار بصورت شخصاً و تنهایی با شما و واگذارنده کار میباشد و باید مدارک مثبته ارائه گردد بعضی از قراردادهای جنبه دستوری دارد و مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی میباشد نه ماده 38 قانون همچنین قراردادهایی که بصورت طولانی مدت بوده و با پرداختی دوره ای یا ماهانه میباشد مشمول کسر حق بیمه و ماده 28 میباشد لذا بهتر است ضمن اعتراض به بدهی مدارک خود را جه بررسی به هیئت رسیدگی به اعتراض ارائه دهید.