در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
به شرکت سهامی خاص  حق بیمه تعلق دارد یا خیر؟؟؟؟؟

بنده یک شرکت سهامی خاص دارم و خودم مدیر عامل آن شرکت هستم

یک قرارداد با شهرداری منعقد نمودم که  عملیات پیمان به تنهایی و بدون کارگر انجام دادم و شهرداری بعنوان کارفرما بنده طی نامه ای خطاب به بیمه تامین اجتماعی اعلام داشته که عملیات پیمان صرفاً توسط اینجانب صورت گرفته است. آیا حق بیمه تعلق میگیرد یعنی باید مفاساحساب بگیرم یا نیازی نیست ؟؟؟؟؟

البته با توجه به رای دیوان شماره 1815 مورخه 25/11/93 کسر بیمه از قراردادهای تک نفره خلاف ماده 38 تامین اجتماعی اعلام کرده و باطل نموده است .

لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

تمامی قراردادهای که شخصاً و به تنهایی انجام میگردد و تابعیت دستوری و اقتصادی دارد وفق بند 3 بخش چهارم بخشنامه 11/3 جدید درآمد و بند 5 ماده 2 قانون تامین اجتماعی مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی بوده و با رعایت سقف دستمزد مشمول کسر حق بیمه میباشد.

قراردادهایی که به صورت پیمانکار تنهایی ( تک نفر) انجام میگردد و فاقد شرایط فوق الذکر باشد وفق بند 4 بخش چهارم بخشنامه 11/3 جدید درآمد و دادنامه 1815 از شمول ماده 38 خارج میباشد و بدون پرداخت حق بیمه گواهی صادر میگردد.

علی ایحال اصل قاعده کار بر وجود قرارداد کار بین واگذارنده و پیمانکار میباشد و پیمانکار برای اثبات ادعای خود باید مستندات لازم دال بر عدم وجود قرارداد کار را به شعب سازمان تامین اجتماعی تحویل دهد.