در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

برج هفت سال قبل تصادف کردم و

  1. از ناحیه استخوان ساق پا دچار شکستگی شدم
  2. روی زانو نیم سانت بخیه داشتم
  3. عصب انگشت بزرگ همان پا دچار آسیب شده که همگی بهبود پیدا کرده
  4. از ناحیه رباط زانو و مینیسک زانو دچار آسیب شدم

الان نامه دکتر اومده که نوشته

  • شکستگی استخوان درشت نی و آسیب عصبی که بهبود یافته و ارش این ضایعه یک درصد تعیین میگردد میخواستم مبلغ دیه رو برام بگین ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، سه بند اول سوال شما قابل محاسبه می باشد که جمع آن 10درصد از دیه کامله می باشد و مبلغ ریالی آن طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 231000000 ریال برآورد می گردد و در مورد بند 4 پزشکی قانونی برمبنای شدت آسیب وارده باید ارش تعیین نماید.