در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

حدود ۸۰ روز پیش برگه رای دادگاه و پزشکی قانونی به بیمه تحویل دادم و بیمه مبلغ دیه را تعیین کرد و گفت حداکثر تا دو ماه دیه را پرداخت میکند ولی هنوز دیه را پرداخت نکرده . باید چه اقداماتی انجام دهم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... طبق ماده 31 و32 قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر مکلف به پرداخت خسارت حداکثر 15 روز پس از تکمیل پرونده و 20 روز پس از قطعیت رای دادگاه میباشد. لذا در صورت عدم پرداخت در مهلت مقرر طبق ماده 33 همین قانون به ازای هر روز تاخیر میبایست نیم در هزار خسارت را بپردازد.

البته محاسبه مبلغ جریمه و اقدام جهت دریافت آن نیاز به طرح دعوی حقوقی علیه بیمه گر و ارائه مستندات لازم میباشد.