در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

نحوه ی محاسبه طول درمان در تصادف رانندگی چطوریه ؟ مثلا اگر یکسال و نیم روند پزشکی قانونی طول بکشه طول درمان چگونه و توسط چه کسی محاسبه میشهه؟  آیا شرکت بیمه ای میده یا راننده ی مقصر . باتشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، اگر منظور شما مدت زمانی است که در نظریه های پزشکی قانونی بابت طول درمان درج می گردد به این منظور است که مشخص شود که ایا جراحات وارده به مصدوم بطور مطلوب التیام یافته یا خیر (مثلا اگر استخوان درشت نی پا بشکند معمولا یک یا دو ماه طول درمان می دهند . اگر بعد از مدت طول درمان مشخص شد استخوان بطور مطلوب التیام یافته است دیه  8درصد است و اگر بصورت مطلوب التیام نیابد دیه اش 10درصد می شود ) و بابت طول مدت درمان شرکت بیمه گر بیمه شخص ثالث مبلغی پرداخت نمی نماید .