در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

لطفا بفرمایید تعداد جراحات به چه شکل شمارش میشه

مثلا روی بینی و گونه من چند جراحت ایجاد شده که با وجود نزدیکی به هم از یکدیگر جدا هستند و در واقع متصل نیستند

الان این  زخم ها جداگانه شمرده میشن و دیه جدا به هر کدوم تعلق میگیره?
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
حارصه جراحتی در حد خراش پوست است و با توجه به اینکه در سر یا صورت ، دست یا پا ، بدن و  انگشتان ایجاد شود ، دیه آن متفاوت خواهد بود.

جراحت حارصه چنانچه بر روی سر یا صورت ایجاد شود دیه آن یک صدم دیه کامل یا یک درصد دیه کامل یا یک شتر خواهد بود .

که البته تشخیص تعداد آن با پزشکی قانونی و چگونگی محاسبه دیه بنا به نامه پزشکی قانونی با قاضی محترم پرونده است.