در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من تصادف کردم وبه دلیل پارگی قسمتی از پشت پام (شکستگی باز)کف پام بی حس شده  بعداز هشت ماه استراحت پزشکی بهبود نیافته که رفتم پزشکی قانونی وچهار ماه هم تمدید کرد وگفت طول درمان عصب پا یک سال هست آیااگر اعصاب پای من بهبود یافتن این استراحت پزشکی که کلا یکسال هست تاثیری در دیه دارد وبرای این بی حسی یکساله دیه تعلق میگیره یا بعد بهبود دیه واسش تعلق نمیگیره؟ممنون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی .... مدت طول درمان هیچ اثری در میزان دیه ندارد. داد طول درمان صرفاً به جهت سنجش میزان بهبودی یا عدم بهبودی بوده و پس از اتمام نسبت به میزان نقص در عملکرد بافت عصبی میزان ارش آن اعلام خواهد شد.