در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده 2 هفته پیش تصادف کردم و از بیمه ثالث درخواست خسارت کرده ام .
بر اثر ابن تصادف

  • لاله گوش چپ و  بالای فک سمت چپ صورت دچار پارگی شد که با بخیه مداوا گردید ( لاله گوش 10 بخیه و فک 7 بخیه خورد . )
  • همچنین بازو  چپ تا پایین آرنج دچار پارگی شد به شکلی که در یک قسمت از دست ( کل آرنج ) تعداد سی بخیه خورد
  • و بالای بازو نیز دچار پارگی و از بین رفتن لایه های پوست گردید . لایه های پوستی  قسمت اندکی از بالای بازو به شکلی از بین رفته است که گوشت نمایان شده است و آرنج که بخیه خورده بود نیز پوست ندارد .
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

هرجراحت دامیه در صورت ۲درصد معادل ۴میلیون ۶۲۰هزارتومان در مورد شما ۴درصد در صورت و گوش

در مورد جراح دستتون هم ۱تا ۱.۵ درصد دیه کامل

البته این درصدها فقط از روی توصیفات شمامحاسبه شده و مبنای دقیق محاسبه نامه پزشکی قانونی است .

ضمنا در جراحات عمق مهم است و طول و عرض و وسعت تاثیری ندارد