در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام . تصادف شدیدی داشتم ران هر دو پام به صورت عمیق پاره شد و بخیه پیوسته خورد . پارگی حدود ۵ سانت هست. میخواستم بدونم چقدر دیه تعلق میگیره .. ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درو بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

اگر جراحات وارده بقدری عمیق بوده که لایه سفیدرنگ استخوان را نمایان کرده باشد برای هر دوپا ۳درصد دیه کامل معادل ۶میلیون و۹۳۰هزارتومان و اگر فقط ماهیچه را پاره کرده و خونریزی داشته براب هردوپا۲درصد دیه کامل معادل ۴میلیون و۶۲۰هزارتومان

طول و عرض در جراحات معیاری برای تغییر میزان دیه نیستند و فقط عمق جراحت مورد نظر است