در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده با توجه به ماده ۳۵ قانون بیمه اجباری ۵۰ درصد علی الحساب دیه تصادفم رو پارسال گرفتم . که حدود ۳۷ درصد دیه کامل بود . باتوجه به اینکه دیه امسال افزایش پیداکرده در صورت نهایی شدن پرونده و مراجعه به شرکت بیمه برای گرفتن مابقی دیه آیا باقیمانده دیه رو با کسر اون مبلغ علی الحساب پارسال بهم میدن یا به صورت کم کردن درصد گرفته شد؟؟چون اگر اون مبلغ رو کسر کنند تفاوت داره بااینکه اون درصد رو کسر کنند و در صورت اخیر نهایتا دیه کمتری مجموعا داده خواهد شد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، مطابق ماده 34 قانون شخص ثالث حضرتعالی حدود 37 درصد علی الحساب دریافت نموده اید و در رای هرچند درصد دیه درج گردد شرکت بیمه گر اون 37درصد را کسر می نماید و درصد دیه باقی مانده را در نرخ دیه روز پرداخت ضرب و پرداخت می نماید..