در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام. بنده بدلیل هزینه های گزاف درمانی پس از حادثه رانندگی درخواست مبلغی از دیه بصورت علی الحساب(ماده ۳۴) نمودم ولی متاسفانه شرکت بیمه و راننده مقصر  هر بار به بهانه های مختلف کارم را عقب می اندازند.

لطفا راهنمایی کنید که چه کنم؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... همانطوریکه اشاره کردید بر اساس ماده 34 قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر و یا صندوق حسب مورد مکلفند بلافاصله پس از دریافت گزارش کروکی و تشکیل پرونده اولیه حداقل 50 درصد از دیه تقریبی را به زیاندیده پرداخت کرده و مابقی را پس از قطعی شدن دیه بپردازند.

این موضوع ارتباطی به مقصر ندارد شما صرفاً باید درخواست خود را بصورت کتبی به بیمه گر ارائه دهید و در صورت عدم اقدام به مقام بالاتر اعتراض خود را ارجاع دهید. یعنی اگر شعبه شهرستان است به شعبه استان و اگر استان است به اداره مرکزی شرکت بیمه در تهران و اگر درنهایت هیچکدام پاسخگویی مناسبی نداشت . تمام مکاتبات خود را بهمراه نامه ای با موضوع  شکایت از شرکت بیمه به بیمه مرکزی ارسال کنید بیمه مرکزی هم طبق ماده 57 قانون بیمه شخص ثالث باید بر اجرای این قانون نظارت کند و در صورت تخلف شرکتهای بیمه با آنها برخورد لازم را داشته باشد.

با این راهکارها (البته پله به پله ) انشاا... حتماً نتیجه خواهید گرفت.