در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و عض خسته نباشید

بنده تیرماه ۹۷تصادف کردم

درتاریخ اذر۹۷شرکت بیمه۲۱میلیون به عنوان دیه علی الحساب به من پول داد

الان که (اسفند۹۸)تقریبا پرونده من روبه اتمام هستش دادگاه مبلغ ۱۳۶میلیون مبلغ دیه برام تعیین کرده

وقتی اقدام به دریافت دیه م کردم بیمه مبلغ ۳۷میلیون از کل دیه کسر کرده بود،پرسوجو که کردم ازبیمه بهم گفتن چون سال۹۷بصورت علی الحساب۲۱میلیون گرفتم به اون مبلغ سود تورم  علی الحساب هم اضافه شده وتبدیل شده به۳۷میلیون(٢١میلیون علی الحساب(۹۷)+۱۶میلیون سود علی الحساب تورم سال جدید(۹۸))

و بیمه میگه که کل مبلغ دیه ۹۹میلیون هستش

میخاستم ببینم این حرف بیمه درست و قانونی هستش؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

شما در سال 97 به میزان 20 درصد از دیه متعلقه رو دریافت کردید و حالا 80 درصد دیگه از دیه باقیمانده است که باید به نرخ روز پرداخت الباقی با شما محاسبه و پرداخت گردد یعنی در سال 98 مبلغ 108 میلیون باید به شما پرواخت بشه