در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده 22 سال سابقه کاری دارم با مشکل بیرون زدگی مهره های کمر مواجه شدم ، در صورت از کار افتادگی (اطلاع ندارم که بیشتر از 66 درصد می شود یا نه) چه میزان مستمری ماهانه به من تعلق میگیره ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

میزان مستمری ماهانه از کارافتادگی کلی ناشی از کار عبارت است از یک سی‌ام متوسط حقوق ماهانه بیمه شده ضرب‌در سنوات پرداخت حق بیمه به نحوی که از صد در صد متوسط حقوق ماهانه او بیشتر و از ٥٠ درصد حقوق ماهیانه او کمتر نباشد.
ر مورد بیمه شدگانی که افراد تحت تکفل دارند و همسر، فرزند، پدر یا مادر تحت سرپرستی دارند در صورتی که مستمری استحقاقی آنان، از ٦٠ درصد مزد یا حقوق متوسط آنان کمتر باشد علاوه بر آن معادل ١٠ درصد مستمری استحقاقی به عنوان کمک، مشروط بر آنکه جمع مستمری و کمک به وی از ٦٠درصد تجاوز نکند پرداخت خواهد شد.