در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام٬بابت شکستگی ودر رفتگی مهره گردن وشکستگی مهره کمر کمسیون پزشکی کمتراز۶۶٪زده و۲۵٪حدودا زده ایا می توانم اقدام کنم درضمن  درحادثه رانندگی رخ داده وحدودا ۶ سال سابقه بیمه دارم.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام اگر میزان کاهش توانایی کار بیمه شده بر اساس نظر کمیسیون پزشکی بین ٣٣ تا ۶۶ درصد باشد، در صورتی که صدمه وارده به بیمه شده بر اثر حوادث ناشی از کار باشد وی ازکارافتاده جزیی ناشی از کار شناخته می شود.