در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
كارمند رسمى ٢٥سال خدمت هستم ايا با توجه به بيمارى اسم ريوى و تنگى نفس وهمچنين خدمت ١٧سال در عسلويه وتشخيص از كارافتادگى  كلى توسط پزشك معالج مى توان از كار افتادگى گرفت ضمنا سابقه  بيمارى بنده در عسلويه واز ١٥سال قبل شروع شد  با تشكر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام مرجع اعلام ازکار افتادگی کمیسیون ماده 91 قانون تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) می باشد ومی تواند با مدارک پزشکی درخواست این کمیسیون را به شعبه تامین اجتماعی اعلام نمایید

برای اطلاعات بیشتر می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی