در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
میزان مستمری از کار افتادگی کلی چگونه محاسبه می شود؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بر اساس ماده ٧٢ قانون تأمین اجتماعی:

میزان مستمری ماهانه از کار افتادگی کلی ناشی از کار، عبارت است از یک سی ام 30/1 مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه مشروط بر اینکه این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از 100 درصد آن بیشتر نباشد.

درمورد بیمه شدگانی که دارای همسر بوده یا فرزند ، پدر یا مادر تحت تکفل داشته باشند و مستمری استحقاقی آنها از 60 درصد مزد یا حقوق متوسط آنها کمتر باشد، علاوه بر آن معادل 10 درصد مستمری استحقاقی به عنوان کمک مشروط بر آنکه جمع مستمری و کمک از ٦٠ درصد تجاوز نکند، پرداخت خواهد شد.

تبصره ٢ ماده ٧٢ قانون تأمین ­اجتماعی:

مزد یا حقوق متوسط ماهانه بیمه ­شده موضوع این ماده عبارت است از جمع کل مزد یا حقوق او که به مأخذ آن حق­ بیمه دریافت گردیده ظرف هفتصد و بیست روز قبل از وقوع حادثه ناشی از کار یا شروع بیماری حرف ه­ای که منجر به از کار افتادگی شده است، تقسیم بر روزهای کار ضرب در سی.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی