در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام.سابقه کاربه مدت چهارده سال و هفت ماه دارم.وبا عنوان شغلی (منشی)پرداخت حق بیمه را درگذشته انجام میداد.به علت بیماری غیر از کار اکنون مستمری بگیرازکارافتاده میباشم و حداقل حقوق (کارگر )را دریافت میکند.نحوه محاسبه مستمری ازکارافتاده ی کلی ناشی از غیر کار چگونه است?باتشکر
توسط (100 امتیاز)
سلام مردم اشتباه راهنمایی نکنید ایشان گفتند از کار افتادگی ناشی از بیماری ؛ شما ناشی از حادثه در حین کار براشون فرستادید.این دو کلا متفاوت هستش
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بر اساس ماده ٧٢ قانون تأمین اجتماعی:

میزان مستمری ماهانه از کار افتادگی کلی ناشی از کار، عبارت است از یک سی ام 30/1 مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه مشروط بر اینکه این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از 100 درصد آن بیشتر نباشد.

درمورد بیمه شدگانی که دارای همسر بوده یا فرزند ، پدر یا مادر تحت تکفل داشته باشند و مستمری استحقاقی آنها از 60 درصد مزد یا حقوق متوسط آنها کمتر باشد، علاوه بر آن معادل 10 درصد مستمری استحقاقی به عنوان کمک مشروط بر آنکه جمع مستمری و کمک از ٦٠ درصد تجاوز نکند، پرداخت خواهد شد.

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

میزان مستمری از کار افتادگی کلی چگونه محاسبه می شود؟