در سایر توسط (110 امتیاز)
سلام. میخواستم تعریف و تفاوت بین این موارد رو بدونم و اینکه دیه کدام بیشتر است؟

1.نقص عضو

2. معیوب

3.از کار افتادگی کلی

4.از کار افتادگی جزئی

اگر معنی این جمله هم بفرمایید ممنون میشم:

"شکستگى توأم با نقص عضو بهبود یافته است"

با تشکر از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با سلام جمله آخر یعنی فردی شکستگی داشته که سبب نقص عضو مثلا ناحیه زانو که پس از درمان طولانی مدت معالجه شده باشد
نقص عضو؛  به علت حادثه  است
معیوب؛مادرزادی
ازکارافتادگی کامل ! قطع نخاع
از کارافتادگی جریی؛بعلت حادثه که باعث از دست دادن اعضا بدن شده باشد یا در اثر بیماری مثل روماتیس حاد که اعضای بدن را در گیر کرده و فرد توان کار کردن نداشته باشد