در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام در بیمه شخص ثالث بیمه دانا نقص عضو پا زیر زانو ازکارافتا دگی تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
با سلام: دوست گرامی اگر زیان دیده رانند مقصر حادثه باشد در صورتیکه پزشکی قانونی نقص عضوء را تایید کرده باشد بله و در غیر اینصورت نه ولی اگر زیان دیده سرنشین باشد تحت هر شرایطی دیه بهش تعلق می گیرد و درصدش را هم دادگاه در رای نهایی صادر اعلام می کند. موفق باشید

ازغ مشاور و کارشناس خسارت بیمه ملت