در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

۲۲سال سابقه دارم که ۱۰سال اجباری و ۱۲ سال اختیاری پرداخت شده هم مشکل دیسک کمر دارم و هپاتید سی گرفتم و ناراحتی اعصاب پیدا کردم به همین دلیل معاف از خدمت شدم

آیا میتوانم با این شرابت از کارافتادگی بگیرم

تشکر از سایت خوب و زحمات شما واقعا ممنونم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

مهمترین چیز داشتن مدارم مرتبط در ارتباط با بیماری و مراحل درمانی آن است. برای مثال: داشتن دیسک کمر_ بدون داشتن میزان شدت بیماری و نوع درمان های انجام شده_ به تنهایی برای از کارافتادگی کافی نیست.

سابقه لازم را دارید، اما مدارک مرتبط با هر بیماری را بایستی به شعبه بیمه ای خود ارایه نماید.