در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
برادرم سي و هشت سالشه و سه سال سابقه بيمه داره قبلا درامد با ماهي سه ميليون داشت با كار در شهرداري ولي الان ب خاطر تصادف و سقوط از پشت بام كمر و پاش اسيب ديده و با تلاش زياد فقط ميتونه ماهي سيصد هزارتومن پول دربياره أيا راهي براش وجود داره از طريق بيمه برأي درامد ماهيانه كاري براش ميشه انجام داد .خواهشمندم راهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اولا در زمانی که اتفاق برایش رخ داده باید شرایط ماده ۷۵ رو داشته باشد واین ماده چنین میگوید از تاریخ بیماری یا حادثه تا یکسال قبل سه ماه سابقه ومجدداز تاریخ بیماری یاحادثه تا ده سال قبل یکسال سابقه باید داشته باشد اگر این شرایط رو داشته باشه میتونه به کمیسیون ارجاع داده شود وبا نظر کمیسیون احتمال اینکه کار افتاده کلی محسوب شود میباشد