در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
در مواقعی که تاریخ ازکارافتادگی مشخص است وباتوجه به مدارک بیمارستانی تاریخ (قطع پا) ازکارافتادگی محرز است ،تاریخ برقراری مستمری ازکارافتادگی کلی چه زمانی است.؟

تاریخ برقراری مستمری ،تاریخ قطع پا می باشد ویا تاریخ تشکیل کمیسیون پزشکی بدوی.؟!
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در قانون تا زمانیکه استراحت پزشکی داشته باشید بعد از اتمام استراحت باید تاریخ برقراری کارافتادگی قرار بگیرد حال چنانچه بین استراحت وتاریخ برقراری کارافتادگی فاصله باشد این از لحاظ قانونی منطقی نیست واین فاصله را باید تامین اجتماعی بپردازد