در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام

لطفا در مورد چگونگی دریافت دیه قطع عضو ( انگشتان دست ) و شکستگی پا ، بعد از گذشت مدت زمان طولانی راهنمایی بفرمایید . پدر بنده سالها قبل در محل کار ( کارخانه تولیدی ) دچار حادثه شده و کارفرما فقط او را به بیمارستان رسانده و به پدرم گفته شده بیمه فقط هزینه بیمارستان را تقبل میکند.پدر بنده با وجود داشتن برگ حادثه،بدلیل نداشتن اطلاعات و سواد کافی از پیگیری دریافت دیه منصرف شده.بنظر شما الان بعد از حدود ۲۰ سال آیا می توان این مسئله را پیگیری کرد و لطفا بفرمایید چگونه؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
بر اساس قانون کار، حق و حقوق کارگر جز دیون ممتازه میباشد و مشمول مرور زمان نمیشود.
اگر مدارک و مستندات کافی در دست دارید،به اداره کار محل مراجعه کرده و موضوع را پیگیری کنید.