در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
باسلام,من ماه گذشته در شرکت دچار حادثه شدم ,ومیل گاردون که حفاظ نداشت لباس من را گرفت و بازوی چپم به شدت دچار شکستگی و قطع عضلات داخلی شد و سرم از دو ناحیه شکستگی جزئئ و صورتم زخم شده بود و سمت چپ بدنم کبود وبعد عمل جراحی و پیوند عضلات و شکستگی پیچ و پلاک شد,الان با گذشت زمان زخم ها و کبودی ها بهبود یافته اند و چشم سمت چپم هم دچار تاری دید شده است و این در صورتی است که در گزارش و مدارک پزشکی هیچ اشاره ای به کبودی و زخم نشده است ,فقط ضربه به سر قید شده,چگونه میتوانم کبودی ها , زخم صورتم و تاری چشمم را بعد از گذشت این مدت اثبات کنم ,آیا باید شکایت کنم ,یا به پزشک معتمد یا پزشکی قانونی بیمارستان مربوطه مراجعه کنم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... جهت اثبات جراحات و صدمات وارده در گذشته و درخواست اعلام نظر توسط پزشکی قانونی، میتوان از طریق پرونده پزشکی زمان حادثه و شرح صدمات مندرج در پرونده بیمارستانی و همچنین گزارش اولیه اورژانس بهره برداری کرد.