در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام خدا قوت در محل کار طی اصابت صورت بنده با اهرم درب پارکینگ، از ناحیه پلک دچار سانحه شدم و 14 بخیه خورد که پزشک قانونی برای من یکماه طول درمان داد و بعد از معالجه مجدد اعلام قطعی نسبت به دریافت خسارت نمود. سوالم این است تأمین اجتماعی چطور با این قضیه برخورد میکند و من چکاری باید انجام بدهم؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

وظیفه حفاظت از جان شما به عهده کارفرماست بنا براین چنا نچه  در حین کار در کارگاه دچار صدمه ای شوید  پس از بررسی توسط کارشناس متخصص در امور حوادث ناشی از کار مشخص میشود که در حادثه پیش آمده شما چند درصد مقصرید و کارفرمای شما چند درصد فرض کنید در حادثه پیش آمده برای شما 30درصد شما سهل انگاری کردی و 70درصد کارفرمای شما مقصر است بنابراین کارفرمای شما میبایست 70درصد از دیه صورت شما که توسط پزشک قانونی تعیین میگرددو 70% از هزینه های پزشکی که شما متحمل میشوید را پرداخت نماید

سازمان تامین اجتماعی فقط در حوادثی ورود میکند که منجر به فوت و یا زاکارافتادگی گردد که آنهم شرایط مخصوص خودش را دارد

بنابراین شما میتوانید  از کارفرمای خود شکایت کنید تا دادگاه خود به این قضیه ورود کند
سلامت باشید