در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر کارگر بنده سال گذشته در کارگاه دست خود را با دستگاه زده و دادگاه رای زیر را صادر کرده است. مبلغی را که بنده باید پرداخت کنم چقدر است؟
  از حيث جنبه خصوصی : متهم محکوم است به پرداخت 50 %از ديه های ذيل الذکر

  1. يک در صد ديه کامل بابت جراحت انگشت دوم دست راست داميه
  2. يک و نيم در صد ديه کامل بابت جراحت پشت دست راست متالحمه
  3. يک در صد ديه کامل بابت ارش آسيب نسج نرم ناشی از عمل جراحی و آسيب رباطی دست راست

در حق شاکی که ظرف دو سال قمری از تاريخ وقوع حادثه قابل پرداخت میباشد و از حيث جنبه عمومی با توجه به فقد سابقه کيفری متهم با رعايت مواد 37 و 38 قانون مجازات اسالمی مصوب 1392 با دو درجه تخفيف متهم محکوم است به پرداخت 3000000 ریال جزای نقدی در حق دولت.

با تشکر

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... جمع دیات ۳/۵ درصد است که با توجه به میزان قصور پنجاه درصد ی شما در حادثه  مبلغ  ۴۰/۴۲۵/۰۰۰ ریال دیه بعهده شما میباشد.