در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با تشکر و عرض خسته نباشید

یعنی برای هر گونه آزمایشات مثل خون و سونوگرافی ک مربوط ب تصادف نیس باید از بیمه تکمیلی خودم استفاده کنم؟ یا آزاد حساب کنم و بعد از بیمه گر مطالبه کنم ؟؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، معمولا چون روال دریافت هزینه های پزشکی از محل شخص ثالث طولانی تر است ، می توانید از محل دفترچه درمانی خود استفاده نموده و همینطور مابع التفائت آن را از محل بیمه نامه درمان تکمیلی اما این نکته را باید متذکر شد که فقط می توانید هزینه های درمانی را از یک بیمه گر دریافت نمیاید و از بیمه گر دوم یا شخص ثالث مابعدالتفات آن رادریافت نمایید.