در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده ۶ ماه پیش تصادف کردم و اورژانس به محل امد و همان جا پانسمان کرد و رفت . حال که در مرحله دریافت خسارت هستم بیمه میگوید باید از بیمارستان نامه بیاورم .
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام در زمانی که تماس گرفته می شود با اورژانس 115 بعد از مراجعه فرمی تکمیل می گردد و این فرم در مرکز فوریت های 115 بایگانی می گردد . در صورتی که شما در محل توسط اورژانس 115 درمان شده اید و به بیمارستان مراجعه نکردید به شرکت بیمه گر اعلام کنید که یک نامه برای مرکز فوریت های آن منطقه که تصادف اتفاق افتاده صادر فرمایند تا شما بتوانید فرم فوریت های پزشکی را از ان مرکز دریافت نماید و به بیمه تحویل دهید .