در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده با خودرو با یک عابر تصادف کردم و خودم شخص را به بیمارستان منتقل کردم . آیا بیمه بابت دیه به این شخص مبلغی پرداخت میکند؟

چون من شنیدم اگر اورژانس مصدوم را منتقل نکند بیمه ها خسارتی نمیدهند .

ممنون از پاسخگوییتون
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

 نجات جان مصدوم و انتقال سریع ایشان از بیم دفع خطر بزرگتر هم از جنبه اخلاقی و هم از جنبه کیفری امری پسندیده و باعث درجات تخفیف برای راننده مسبب است .

اما بار‌اثباتی وقوع حادثه و ایجاد فعل زیانبار از جانب راننده مسبب امریست که بر عهده زیاندیده است مگر شما اقرار به عمل خود کنید .

شما باید در لحظه تصادف به ۱۱۰ یا اورژانس اطلاع میدادید . الان شما صحنه جرم رو هم بر هم زدید و برای ترسیم کروکی دچار مشکل هستید . مگر به کمک شاهدان حاضر  در صحنه وقوع جرم بتونید از افسر راهور کروکی حادثه بگیرید