در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم

از طرف شرکتی شغل نگهبانی دارم

امده اند و در مورد این ماه گفته اند که چون نگهبانان قبلی در این مجتمع که من مشغول به کار هستم بیشتر از هشت ساعت ایستادند و پولش را هم گرفته اند اکنون از نگهبانان الان، دو یا سه ساعت از شیفتشان کم می کنیم تا جبران شود و روزی شش ساعت برای ما میخواهند حساب کنند

در توجیهش هم میگویند این دو ساعت را مرخصی ساعتی بدون حقوق می دهیم؟

این چگونه است من سر در نمی اورم
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
باسلام - با عنایت به ماده 2 قانون کار( تعریف کارگر) ، کارفرما مجاز به پرداخت حقوق کمتر از حداقل های قانونی نمی باشد. پرداخت مزد و حقوق کارگرباید متناسب با ساعات کارواقعی و انجام شده باشد.

لذا کسر 2 ساعت از ساعات کارواقعی و درنظر گرفتن آن بعنوان مرخصی فاقد وجاهت قانونی است. ضمن اینکه مرخصی کارگران با استفاده از مزدو حقوق میباشد.