در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

در صورت نبود پیمانکار اصلی آیا شرکتی که کارفرمای اصلی است میبایست با رای دادگاه یا رای دیوان  چهار درصد را پرداخت نماید با توجه به اینکه   متاسفانه تشخیص شغلهای سخت و زیان آور در هیات ها به صورت سلیقه ای شده است و پیمانکار با توجه به اینکه بررسی شغل را در نظر ندارد و قصور کرده و در قراردادها امکان ایجاد و پیش بینی چهاردرصد بوجود نیامده است این امکان برای کارگر مهیاست که با گرفتن رای از دیوان عدالت اداری موفق شود که از کارفرمای اصلی وصول طلب چهار درصد را بنماید .

تشکر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به  شکایات از ادارات دولتی است و شکایت از شرکت های خصوصی در دیوان مطرح نمی گردد. به هر حال وظیفه کارفرما پرداخت 4 درصد می باشد.