در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

برای پرداخت 4% حق بیمه مشاتغل سخت ، درهنگام بازنشستگی به تامین اجتماعی در صورتیکه کارخانه مربوطه تعطیل شده باشد ولی بنیاد سهامدار اصلی کارخانه پابرجا باشد ایا می توان مبلغ ابلاغیه اعلام بدهی سازمان تامین اجتماعی بابت محاسبه 4% فوق را از بنیاد فوق طلب کرد؟در صورت عدم پرداخت باید به وزارت کار شکایت کرد یا دیوان عدالت اداری؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در مورد کارگاههای تعطیل چنانچه کارفرما ظرف مهلت قانونی 32 روزه از پرداخت بدهی امتناع نماید وفق ماده 50 توسط واحد اجراییات شعبه از بازداشت اموال و دارئیهای کارگاه طلب تامین اجتماعی بابت 4 درصد حق بیمه وصول میگردد لازم بذکر است این کار زمانبر بوده و در صورت عدم وصول بدهی وفق ماده 50 با ارائه شکایت به دیوان عدالت اداری یا وزارت کار نتیجه ای حاصل نمیگردد و شما باید شخصاً نسبت به پرداخت 4 درصد حق بیمه اقدام نمایید و با اصل فیش پرداختی از طریق دادگستری از کارفرما شکایت نمایید.