در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

قبلا سوال کردم اما جواب سوالما نگرفتم خواهشن دقیقا و عامیانه جواب بدین ممنون

حکم بنده اومده و رفتم دادگستری برای اجرای حکم فقط میخام بدونم   اینکه کارفرما  برگشت به کار رو قبول نکرده و الان من بابت مابقی قرارداد که چهار ماه میشه باید دوباره شکایت کنم یا خود دادگستری  که رفتم اینکارا میکنه چون تو حکم نوشته برگشت به کار اما ننوشته که چقد باید پرداخت بشه بابت قبول نکردن برگشت به کار  اگر باید شکایت کنم برا اون چهار ماه کجا باید شکایت کنم اداره کار یا همون دادگستری  منظورم اون چهار ماهی هست که تو حکمم نوشته برگشت به کار اما ننوشته چقدر و چطوری بگیرم
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ طبق فرمایش شما که بر اساس رای صادره در هیات اداره کار ، با تقاضای بازگشت به کار شما موافقت شده و از قرار معلوم قرارداد شما با کارفرما قرارداد مدت موقت می باشد و مانده قرارداد شما 4 ماه است ، شما می بایست با در دست داشتن رای قطعی به کارگاه و کارفرما مراجعه نمائید و آمادگی خود را ( طرجیحاً بصورت کتبی ) به کار فرما جهت شروع بکار مجدد اعلام نمائید و در صورت عدم پذیرش کارفرما شما می بایست مراتب را به اداره کار محل کارگاه کتبا اعلام نمائید و با توجه به اینکه مدت باقیمانده قرارداد زیاد نمی باشد کارفرما محکوم به پرداخت حق السعی ایام بلاتکلیفی به شما خواهد شد.مراتب محاسبه و ابلاغ این موضوع از طریق اداره کار انجام خواهد شد و در صورت استنکاف کارفرما به پرداخت مبلغ ، از طریق واحد اجرای احکام دادگستری ادامه خواهد یافت. سربلند باشید