در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
از کارفرما یه علت اخراج بی دلیل شکایت کردم و رای اولیه به بازگشت به کار بنده بوده که کارفرما خودداری کرده و درخواست تجدیدنظر داده.

از رو مدارکی که داده بودن وزارت کار کپی گرفتم و متوجه شدم برگه ای رو که روز آخر کاری به من دادن که دیگه نرم سرکار رو عوض کردن و یه برگه دیگه با همون متن و البته بدون رسید من رو به وزارت کار دادن. (متنی که توسط شرکت نوشته شده به دروغ میگه من استعفا دادم و فرداش باید برم برای تسویه؛ رسید مکتوب بنده در پایین برگه هم میگه من استعفا ندادم و بنابرخواست شرکت اخراج میشم و حتی اعلام آمادگی به ادامه همکاری هم دادم)

با توجه به اینکه برگه اصلی توسط  بنده و برگه جعلی توسط اونها در همون روز جلسه بررسی ضمیمه پرونده شده و امکان تشخیص متفاوت بودن دو برگه از محل امضای مدیر عامل شرکت که متفاوته؛ قابل تشخیص هست، آیا من میتونم این مطلب رو تو جلسه تجدید نظر مطرح کنم؟ و آیا در این خصوص برای کارفرما جریمه ای در نظر گرفته شده؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله شما می توانید مدرک کارفرما را قبول نکرده و درخواست کنید تا کارفرما اصل مدرک را ارائه نماید. در صورتی که اصل مدرک نیز مورد قبول شما نبود می توانید درخواست کارشناسی خط بدهید.